EN | HUN
logo

Szabadulós játék Budapesten, a Budai Vár tövében. A legújabb szabadulós szobák, amelyek a legtrükkösebbek és legnehezebbek közé tartoznak. Csak a legendák szerint lehet az adott idő alatt teljesíteni. Két pálya, extrém kihívások, minőségi környezet, csapatjátékot igénylő logikai feladatok.

Jussatok ki, ha tudtok!


RÓLUNK

Legújabb hazai pályáinkat, a Diktátort és a Hangár 18-at szívből ajánljuk veterán escape roomosoknak és kezdőknek, fiataloknak és idősebbeknek, családoknak, baráti társaságoknak és csapatépítő tréningek résztvevőinek egyaránt.

Fontosnak tartjuk, hogy az élmény már attól a pillanattól tökéletes legyen, ahogy belépsz hozzánk, és ez nem csak a pályákra vonatkozik.

Nálunk hangulatos előtérben kényelmesen várakozhatnak a csapatok és a kísérők, vagy akár figyelemmel kísérhetik a játékosokat is. Elegendő helyet és időt hagytunk mindenre, azt szeretnénk, hogy semmi se okozzon fennakadást. A játék és a környezet minden részletére ügyelünk, folyamatosan javítunk és tökéletesítünk, ahol kell.

Szabadulós szoba, exit game pálya építés

Az ötletesség, az izgalom Nyugat-Európában is megtalálható, több pályát építettünk kint, amelyek sikerrel fogadják a látogatókat. Ha jól összerakott szabadulós játékot szeretnél minőségi anyagokkal, furfangos ötletekkel, akkor bízd magad ránk, kitaláljuk, megépítjük kulcsrakészen. Megveheted működő pályáink licencét is, elkészítjük abban a városban, ahol Te szeretnéd. Tanácsadást is vállalunk, hogy sikeresebb lehess.

vissza

KAPCSOLAT

fb tripadvisor
telefon+36 30 965 9059
email escape@verem.hu
cím 1013 Budapest, Pauler u. 18.
nyitva

Minden nap 10:00-22:00

A játékhoz telefonos vagy online időpont foglalása szükséges!